Werkplaats

AutoService Uithoorn beschikt naast een groot aanbod occasions over een uitgebreide garage waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan uw auto.

Al vanaf 2007 is AutoService Uithoorn de betrouwbare en merk-onafhankelijke autogarage in Uithoorn. Onze specialisten werken iedere dag met passie aan verschillende auto’s. Iedere dag voorzien zij auto’s van verschillende merken van kleine en grote reparaties, ook werken zij dagelijks aan verschillende onderhoudsklussen.

Van APK keuringen tot accu- en airco service en van kleine tot grote beurt, bij AutoService Uithoorn kunt u altijd terecht.

Heeft u een grote reparatie voor de boeg? Dan zorgen wij ervoor dat u met een van onze leenauto’s toch de weg op kan.

Zoals u van ons mag verwachten, komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan – of het nu gaat om het vervangen van de banden, een reparatie aan de voorruit of een revisie van de motor, alles gaat altijd in overleg met u. Wel zo netjes! Dit is precies de werkwijze die ervoor zorgt dat onze klanten de garage met een tevreden gevoel verlaten, en weer bij ons terugkomen als er iets dient te gebeuren aan de auto. Zowel zakelijke klanten als particuliere klanten weten ons al jaren te vinden!

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage in Uithoorn? AutoService Uithoorn is een onafhankelijke garage waar u terecht kunt voor kleine en grote reparaties én onderhoud.

› Kwaliteit gegarandeerd

› Persoonlijke service, u staat centraal

› Altijd een leenauto bij grotere reparaties

Neem gerust contact met ons op als wij u van dienst kunnen zijn, wij zijn u graag van dienst!